Verkoopstyling


Verkoop je huis sneller en tegen de beste prijs!

Geld uitgeven aan een woning die je wilt verkopen. Het klinkt tegenstrijdig, maar dat is het niet. Bewezen is dat een goed gestileerde en gefotografeerde woning sneller wordt verkocht én tegen de beste prijs. Vooral de eerste zes weken waarin je huis te koop staat, zijn cruciaal. Schakel vooraf een verkoopstylist in zodat je direct de beste eerste indruk maakt.

Staat je huis al in de verkoop?

Denk je erover om de prijs van je te koop staande woning te verlagen? Na de komst van een verkoopstylist hoeft dit vaak niet. Verkoopstyling kost nog geen 0,05% van de verkoopprijs, terwijl het zakken met de prijs al snel in sprongen van 10% gaat. Dat is zonde! Pluck Styling zorgt ervoor dat jouw woning op en top wordt gepresenteerd voor een zo breed mogelijk publiek.

Hoe werkt verkoopstyling?

Pluck Styling kijkt met een frisse blik door de ogen van potentiële kopers naar jouw woning. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bepalen we samen wat je zelf kunt aanpassen. Daarna steekt Pluck Styling de handen uit de mouwen en maakt jouw woning binnen 1-3 dagen verkoopklaar met een minimum budget inclusief een sfeervolle fotoreportage. Jouw woning staat er optimaal bij; alle pluspunten worden benadrukt.

Voor & Na

 

Before verkoopstyling

 

Verkoopstyling Pluck Styling Almere Melanie Parker

Woningfotografie

Verreweg de meeste potentiële huizenkopers krijgen een eerste indruk van uw huis via verkoopsites als Funda of de website van de makelaar. Foto’s zijn dus cruciaal om kijkers te trekken. Bespaar daar dus niet op!

Voor

Before verkoopstyling

Na

Verkoopstyling Pluck Styling Almere Melanie Parker 2

Meubelverhuur

Een leegstaande woning verkoopt lastiger. Huizenzoekers kunnen niet goed zien hoe groot de ruimtes zijn en vaak zijn de functies en mogelijkheden van de ruimte onduidelijk. De kale muren en lege ruimtes zien er vaak grauw en troosteloos uit. Het mist sfeer! Is de woning wel bewoond, maar zijn de meubels gedateerd of persoonlijk dan is het ook aan te raden om de woning in te richten met een passend interieur. Veel potentiële kopers knappen af op een inrichting die mijlenver van hun eigen smaak afligt.

De juiste sfeer

Pluck Styling voegt met de juiste meubelen een fijne sfeer toe in de woning. Potentiele kopers zien zichzelf er al bijna wonen. Dát ‘thuisgevoel’, dat voegen we toe.

Tarief meubelverhuur

Kiest u voor meubelverhuur dan ontzorgen wij u volledig. Een complete aankleding van uw woning of appartement kan al vanaf € 2295,- voor drie maanden. Dit bestaat uit meubels, accessoires, styling, professionele fotoreportage en transportkosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel 0613760442 of mail naar melanie.parker@pluckstyling.nl voor een vrijblijvend gesprek.

 Voor

Before homestaging Pluck Styling

Na

Verkoopstyling Pluck Styling Almere Melanie Parker 4

Fotografie: Inmeten.com & Woningfotografie