Cato’s te gekke meidenkamer met maatwerk meubelen

Cato wordt bijna tien jaar en krijgt van haar ouders een te gekke meidenkamer cadeau. Wat een geluksvogel! Pluck Styling werd gevraagd om de kamer te ontwerpen. We kozen voor een rustige en natuurlijke basis met houten vloer, witte meubelen en leren handgrepen. Cato is enorm fan van het roze wiebertjesbehang. Dat mocht absoluut niet ontbreken. Het behang komt op de achterwand bij haar bed. Direct een fijne sfeermaker.

Puur maatwerk

Cato’s bed, bureau en garderobekast zijn puur maatwerk. Aan een kant een stoer inbouwbed met een nachtlampje van Artemide en handige plankjes. Regelmatig krijgt ze vriendinnen te logeren. Daarom lieten we onder het bed een lade maken voor het matras. Ideaal en keurig weggewerkt.

Volg het eindresultaat

Work in progress! Nog even en dan is de kamer klaar. Hou onze Facebook, Instagram en Pinterest pagina’s in de gaten voor het eindresulaat. Wil jij ook zo’n leuke kamer voor je zoon of dochter? Neem gerust contact op met Melanie Parker via melanie.parker@pluckstyling.nl of bel 0613760442. Samen creëren we het kamertje van jullie dromen.

#meidenkamer #bibelotte #fermliving #wiebertjesbehang #tienerkamer #maatwerk #inbouwkast #inbouwbed #inbouwbureau #artemide #housedoctor #pluckstyling #pluckboutique

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *