Stoere jongenskamer met geel & sloophoutbehang

Stoere jongenskamer met geel & sloophoutbehang

Het ontwerpen van kinderkamers vind ik altijd een feestje. Heerlijk wegdromen in de kinderwereld: dat fijne loungeplekje, een passend bed, voldoende opbergruimte en vooral die ereplaats voor het favoriete speelgoed of de mooiste tekeningen. Het is hún domein waar ze zich lekker moeten voelen en vrijuit kunnen spelen, rusten, lezen en onthaasten. Vaak hebben kids zelf ook een uitgesproken mening. In de jongenskamer van deze stoere vent mag de kleur geel bijvoorbeeld niet ontbreken.

Geel kleuraccent

Om de kamer ‘age proof’ te maken, heb ik gekozen voor een rustige basis met blauw, grijs, antraciet en wit. Kleuren die terugkomen in het sloophoutbehang. Als accentkleur komt geel terug in de accessoires. Zoals de gele poef van Broste Copenhagen, het dekbedovertrek en een hijskraan die al op zijn kamer staat.

Uit den boze

Kinderen weten vaak ook heel goed wat ze niet willen. Vraag hier ook specifiek naar. Rood is bijvoorbeeld uit den boze in deze kamer. Net als ‘meisjesdingen’, konijnen (!) en te veel donkere kleuren.

Volg het eindresultaat

Binnenkort volgt het eindresultaat. Hou onze Facebook, Instagram en Pinterest pagina’s in de gaten. Wil je voor jouw kind ook zo’n leuke kamer? Neem gerust contact op met Melanie Parker via melanie.parker@pluckstyling.nl of bel 0613760442. Samen creëren we het kamertje van jullie dromen.

moodboard-stoere-jongenskamer-pluck-styling-website

#vtwonen #stoerejongenskamer #geel #moodboard #sloophoutbehang #pluckboutique #kinderkamer #ontwerp #stylen #inrichten #jongen #blauwgeel #gelepoef #accentkleur #brostecopenhagen #stoerbehang

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *