Stijlvolle restyling van een sfeervolle hoekwoning in Almere

Stijlvolle restyling van een sfeervolle hoekwoning in Almere

Gun jezelf een interieurontwerper
Nadat deze klant een aantal keer zelf haar woonkamer had gerestyled, riep ze mijn hulp in. Met haar gevoel voor style én durf was niks mis, maar ze wilde een keer samen met een professional haar huis een nieuwe look geven. En dat deden we! Al snel bleken we op één lijn te zitten. Behalve de bank en eetkamertafel ging de gehele beganegrond op de schop. De houten vloer kreeg een opknapbeurt, de keuken werd vervangen en met nieuwe raambekleding en verlichting wisten we de juiste sfeer te creëren.

Pluck Styling keuken styling

Het sfeervolle Élitis behang kwam op de muur achter de bank en de wandlampen spoten we zelf in een bijpassende kleur. Met een karpet werd de zithoek afgekaderd tot een gezellige plek waar ze ‘s avonds de dag doornemen en in het weekend familie en vrienden ontvangen.

Pluck Styling woonkamer

Maatwerk
De oude tv kast viel volledig in het niet op de lange wand. Daarom bedacht ik een flink tv meubel dat fungeert als echte eyecatcher. Haar man bleek over twee gouden handen te beschikken en heeft het meubel zelf gemaakt en in een prachtige vergrijsde kleur geschilderd.

Pluck Styling maatwerk meubels

Je mooiste schatten
Hoog op hun verlanglijstje stond: meer plek voor foto’s en accessoires. Hiervoor bedacht ik een wandlijst die we in dezelfde kleur lieten schilderen als de muur waardoor hij stijlvol wegviel tegen de wand. Hun mooiste accessoires, foto’s en aandenken kregen hier een mooi plekje.

Pluck Styling wanddecor vakkenkast

Afstylen
Als kers op de taart mocht ik het huis afstylen. Hiervoor struinde ik verschillende (online) woonshops af op zoek naar de mooiste items. It’s fair to say: we’ve did it! Hun huis is een fijn en stijlvol thuis geworden. Extra leuk: met de vervolgopdracht van deze klant ben ik alweer flink aan de slag. Daarover later meer…

Pluck Styling interieur stylingPluck Styling hal behang

Fotografie: Mona Alikhah van Monavid Fotografie
Accessoires: Pluck Boutique

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *