Referenties

Arman & Azia, watervilla Almere

De samenwerking met Melanie was zeer prettig. Haar interieurplan was spot on. Ook de uitvoering hebben we bij haar neergelegd. Samen zijn we naar een meubelboulevard geweest om onze keuken, vloeren en gordijnen uit te zoeken. Daarnaast heeft ze een maatwerk kast voor ons ontworpen waarin de tv en haard zijn geïntegreerd.

Voor onze puberzoon ontwierp ze twee stoere tienerkamers. Om in zijn termen te spreken: alles was ‘zo cool’.

Als we zelf gingen shoppen en ergens over twijfelden konden we contact met haar opnemen. Dat gaf een comfortabel gevoel. We zijn zeer tevreden over haar advies. De vloeren, verfkleuren, behang, meubelen en keuken alles heeft één sfeer. Deze eenheid geeft rust. En het knappe is: alles is onze smaak.

We bevelen Melanie van harte aan bij het creëren van een fijn thuis.

Duco & Bea, van Duitsland naar watervilla in Almere
Deze zomer kochten we een huis met een superleuke woonkamer met aanbouw en keuken. De afgelopen 11 jaar zijn we drie keer verhuisd. Mochten we nog een keer verhuizen dan zouden we een styliste inhuren. Zelf komen we een heel eind met inrichten. Maar onze verwachting was dat een styliste ons ideeën zou geven waar wij zelf niet op zouden komen.

In een lifestyle magazine zagen we Melanie staan. De telefonische intake verliep gezellig en Melanie luisterde goed naar onze ideeën en verwachtingen. Ze vroeg veel door, waardoor we een steeds beter beeld kregen van wat we wilden. Het contact verliep altijd vlot, zowel via de mail als de telefoon.

Haar offerte bestond uit modules zodat we precies konden kiezen waar we haar hulp bij wilden inschakelen. Dat vonden we echt fijn, want zo konden we binnen ons budget blijven. Melanie dacht echt met ons mee over mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen.

Het adviesgesprek was echt geweldig! Ze liet ons verschillende moodboards, materialen en voorstellen met mogelijke indelingen zien. Het sloot perfect aan bij onze ideeën.

Onze huidige keuken wilden we graag een facelift geven. Haar voorstel was verrassend. Gelijk bleek haar meerwaarde: hadden we zelf gekozen dan waren we bij ‘veilig’ wit gebleven. Melanie stelde voor om een deel van de keuken antraciet te laten spuiten! We moesten echt even wennen aan het idee, maar vonden het gelijk leuk klinken. We besloten het risico te nemen. Daarvoor hadden we haar tenslotte in de hand genomen! Het eindresultaat is echt geweldig! Onze mooie keuken straalt rust en warmte uit. Alleen daarvoor al was het onze investering in een styliste meer dan waard.

Melanie heeft ons ook geadviseerd over verlichting. Ze kwam met een mooi idee voor ledverlichting en heeft het zelfs bij ons thuis laten zien. Het beviel ons meteen. Hier waren we waarschijnlijk nooit zelf opgekomen. Bovendien was het een prijsmeevaller!

Nog niet alle plannen zijn uitgevoerd. We willen het namelijk in fases doen. Ook daar kan Melanie goed in meedenken en -bewegen. Erg prettig, want we willen geen druk in de snelheid waarmee wij de plannen omzetten. In de toekomst gaan we nieuwe bankstellen aanschaffen, een wandkast en een bar in de keuken. Het fijne is dat we met Melanie kunnen gaan shoppen. Uiteraard voor een vergoeding, maar we weten dat we daar dan ook heel veel baat bij zullen hebben!

Melanie super bedankt voor je expertise, tijd en inzet!

Niels & Jorien, vrijstaande woning Almere
“Melanie heeft ons erg goed geholpen met een gericht advies voor ons interieur. Tijdens de eerste kennismaking heeft ze vooral naar onze wensen en ideeën geluisterd. Het plaatje wat daar uiteindelijk uit is genomen, hadden we zelf nooit kunnen verzinnen. Ze geeft duidelijk richting over de kleuren en materialen, waarbij ze met verassende en inspirerende adviezen komt.”

“In haar advies staat ze stil bij de volgorde van de keuzes die gemaakt moeten worden en met haar “shoppinglist” is het veel fijner en gerichter winkelen! Door de pakkende en realistische presentatie ging het voor ons echt leven!”

 

Niels en Jorien moodboard Pluck Styling modern scandinavisch warm

 

Mariella – Bilthoven

“Inmiddels is onze houten vloer opnieuw behandeld en we zijn er enorm blij mee. Veel rustiger en niet zo geel. De meubels staan er veel mooier bij. Zelfs de gordijnen vind ik weer prima in combinatie met de vloer en meubels. Kortom een bijzonder goede tip van je.”

“In de keuken hebben we een bar laten maken met twee barkrukken erbij. In de slaapkamer heb ik nieuwe kasten geregeld. Allemaal goede verbeteringen. Veel dank!”

Brigette & Peter – rijwoning Almere

“Our daughter Lieneke loves her new bedroom to bits and so do her parents. Every morning she decides to make her own bed. Great! Excellent advice and great working together with you Melanie Parker-Zwanziger, you know what you are doing when it comes to design and decorating. My advice is if you are planning on re-decorating, go straight to the expert.”

 

Speelse kidsrooms