Over mij


Pluck Styling Melanie Parker-zwanziger interieuradvies interieurstyling verkoopstylingFotografie: Monavid

Interieurstyling

Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig met sfeer en mooie dingen. Als jong meisje schoof ik regelmatig met de meubels en maakte ik samen met mijn oma van mijn ledikant een heus bankje. Die passie is altijd gebleven. Als interieurstylist vind ik het heerlijk om me te verdiepen in wat een ander blij maakt in een woonomgeving. Samen creëren we een interieur waarin jij je thuis voelt en waar je van geniet. Pluck de dag. Iedere dag weer.

Tekstschrijven

Naast interieurstylist ben ik actief freelance journalist. Zo schrijf ik voor woonblogs, vakbladen, magazines en (interieur)websites. Wil je een artikel van mij lezen? Dat kan.

 

Een sfeervol online boetiekje

Tijdens mijn werk kom ik veel prachtige woonaccessoires tegen. Soms te mooi om te laten liggen. Zo is Pluck Boutique ontstaan. Een sfeervol online boutiekje met woon en lifestyle accessoires. Een tikkie stoer en heerlijk basic chic. Ieder item is met zorg en liefde uitgezocht en in kleine aantallen ingekocht. Hierdoor vind je iedere keer weer High quality replica iets nieuws. De meeste artikelen komen uit kleine producties en zijn handgemaakt. Heerlijk om te geven of om zelf van te genieten. Neem eens een kijkje.