Make-over van een klassiek huis naar frisse & hippe villa in Almere

Make-over van een klassiek huis naar frisse & hippe villa in Almere

Droomhuis metamorfose
Suzanne en Carlo vonden hun ideale huis: vrijstaand, lekker ruim en met een eigen slaapverdieping voor hun kinderen. Er was één schaduwkant: het klassieke interieur was overal doorgevoerd. Ze riepen mijn hulp in en samen creëerden we een kleurrijk droomhuis.

Pluck Styling metamorfose woonkamer

Ruimte maken voor het kookeiland
De plafonds waren rondom afgezet met sierlijsten en de keuken zat in een vreemde hoek. Er is het nodige sloopwerk aan te pas gekomen om de klassieke elementen te verwijderen. De schouw maakte plaats voor een moderne open haard, en de binnendeur vanuit de hal naar de woonkamer werd verplaatst om ruimte te creëeren voor het kookeiland.

Pluck Styling kleuradvies keuken

Ronde vormen
In eerste instantie namen Suzanne en Carlo hun rechthoekige eettafel mee vanuit het vorige huis. Al snel bleek de tafel te klein voor de ruimte. Rond was de oplossing. Met ruimte voor maarliefst zes personen vult de tafel de ruimte mooi op en bovendien doorbreekt de ronde vorm de rechte lijnen. Het maakt de ruimte speels en geeft het geheel wat zachtheid.

Pluck Styling - interieur metamorfose villa Almere

 

Pluck Styling decor accessoires

De hoogte in
Bij binnenkomst oogt de hal heerlijk ruim door de vide. We benadrukken de hoogte nog eens extra door aan een kant van de hal een muur te behangen met het woodsbehang. De lange lijnen geven een ruimtelijk effect en verbinden boven met beneden.

Pluck Styling hal make over

Before
Benieuwd naar hoe het er voorheen uitzag?

Before restyling metamorfose Pluck Styling

In Lifestyle Almere
Deze metamorfose verscheen ook in glossy magazine Lifestyle Almere. Lees het artikel hier >> Puzzel: Van Klassiek naar Modern.

Pluck Styling in Lifestyle Almere

Fotografie: Mona Alikhah

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *