Woontrends


Dé kleur van 2019 – Optimisme in huis met Spiced Honey

Kleurgoeroe Flexa koos als de trendkleur van 2019 een zoet sprookje, overgoten met een laagje honing: Spiced Honey. Het is een inspirerende kleur  die aanzet tot denken, dromen, liefhebben én actie. Bepaald geen zoethoudertje dus. Benieuwd hoe deze tint je gemoedstoestand kan beïnvloeden en hoe je hem thuis het beste combineert?

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2019
Bekijk hier de woonreportage Dé kleur van 2019 – Optimisme in huis met Spiced Honey

 

 

Interieur Trendsetter – Wat je wel én niet moet doen in 2018

Zie je door de bomen af en toe de trends niet meer? Begrijpelijk. Een wereld vol veranderingen, waarin je ook nog eens voortdurend andere rollen op je moet nemen, kan verwarrend werken. Lifestyle Almere vroeg woonredacteur Melanie Parker om de belangrijkste interieurtrends van 2018 op een rij te zetten. Vooral colorblocking is er eentje om uit te proberen.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2018
>> Bekijk het artikel Interieur Trendsetter

 

Een warm thuis met heart wood - lifestyle almere - pluck styling - flexa - melanie parker zwanziger 2

 

Een warm thuis met Heart Wood

Interieurjunkies opgelet! Verfvirtuoos Flexa riep onlangs Heart Wood uit tot kleur van het jaar 2018. Op het eerste gezicht lijkt deze roze tint alleen voor vrouwelijke huishoudens weggelegd. Geen man die ‘m met open armen verwelkomt. Of tóch? Want met de juiste kleur- en meubelcombinaties creëer je met Heart Wood een krachtige, warme look in huis. Helemaal als je alles afstylet met de beste plantentrends.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, winter 2017
>> Bekijk het artikel Een warm thuis met Heart Wood

Lifestyle Almere Is de tv nog het middelpunt van de woonkamer door Pluck Styling

Is de tv nog het middelpunt van de woonkamer?

Sinds de eerste landelijke tv-uitzending in 1951 zijn we verknocht. Ganzenbord en radio hoorspelen worden langzaam maar zeker ingeruild voor Swiebertje en het Spel zonder Grenzen. Televisie kijken wordt de belangrijkste vorm van vrijetijdsbesteding. Maar tijden veranderen. Technologische ontwikkelingen stuwen voort. Past de tv nog in de woonkamer?

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, zomer 2016
>> Bekijk het artikel Is de tv nog het middelpunt van de woonkamer?

Woontrends door Pluck Styling voor Lifestyle Almere

Goudkoorts in huis

De majesteit van de metalen is terug! Het is goud, wat er blinkt. Goud mag je behang laten glinsteren, gordijnen doorweven en schilderijen omlijsten. En daar blijft het niet bij. Goud baant zich een weg tot dé trendkleur van het jaar: okergoud. Allemaal leuk en aardig, maar wat zegt jou gevoel over deze trends? Volgen, of toch maar skippen?

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2016
>> Bekijk het artikel Goudkoorts in huis

Lifestyle Almere 2015 winter Pluck Styling Wereldwijde Woontrends

Wereld wijde woontrends

Woonsferen die optimisme en geborgenheid uitstralen. Het nieuwe jaar is er vol van! Ronde vormen, zachte kleuren en…breiwerkjes uit oma’s tijd. Hoe staat het eigenlijk met de interieurtrends in andere werelddelen? Of dichterbij, bij onze Oosterburen? Lifestyle Almere gaat gluren bij de buren. Altijd leuk…

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, winter 2015
>> Bekijk het artikel Wereld wijde woontrends

 

Vintage Revival Pluck Styling glamour antiek vintage retro 2

Vintage Revival

‘Vroeger was alles beter’ is een veelgehoord sentiment. De kwaliteit, het design en de (glamour)stijl. Geen wonder dat antiek, vintage en retro razend populair zijn in het interieur. Dus snel naar de rommelmarkt om een vintage pareltje te scoren. Maar wat is vintage precies? En hoe combineer je ‘t in je interieur zonder dat het stoffig wordt? Onze tips: wees creatief, toon een beetje lef, maar vooral… doseer!

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, herfst 2015
>> Bekijk het artikel Vintage Revival

Outdoor Trends 2015

Outdoor Trends 2015

Deze zomer draait alles om plezierig samen zijn. Met z’n allen buiten eten, feesten en beesten aan lange tafels en op heerlijke loungebanken. Dus: maak het gezellig voor de lange dagen en zinderende zomernachten, én decoreer er op los. Je terras en balkon mogen weer fun uitstralen. En feestjes? Die vieren we in de buitenlucht!

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, zomer 2015
>> Bekijk het artikel Outdoor Trends 2015

Behangtrends 2015 volgens Pluck Styling

Behangtrends 2015

Bloemetjesbehang in een modern interieur was lange tijd ondenkbaar. Het was suf, oubollig en alleen oma floreerde erbij. Maar behang is weer helemaal hip. Met flora- en faunaprints, kleurverloop, houtlook en blokeffect blaas je strak gestucte muren nieuw leven in! Driedimensionale afbeeldingen geven karakter en diepte aan je interieur. En dan te bedenken dat behang ooit alleen voor de elite was weggelegd…

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2015
>> Bekijk het artikel Behangtrends 2015


Woontrends 2015

Woontrends 2015

Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van geometrische vormen en de trendkleur teal. In 2015 gaan we de warme kant op met aardetinten, organische vormen en ambacht. In het positievere beeld van de maatschappij ligt de basis. Het is best prettig om met een vleugje optimisme je interieur op te fleuren na jaren van (economische) misère. Blik met Lifestyle Almere vooruit en laat je inspireren door de trends. Maak van je interieur een succes!

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, winter 2014
>> Bekijk het artikel Woontrends 2015

 

Woontrends dit najaar

Woontrends dit najaar

Je moet het wel erg bont maken om dit najaar niet binnen één of andere trend te passen. Er kan – gelukkig – een heleboel. Zo herkennen we een aantal mooie najaarskleuren die het ultieme herfstgevoel oproepen. En allerlei wiskundige vormen. Lifestyle Almere vond deze schatten in meubelwinkels en accessoiresshops. Shop je mee?

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, herfst 2014
>> Bekijk het artikel Woontrends dit najaar

 

Najaarsklaar met de woontrends van nu

Najaarsklaar met de woontrends van nu

Woontrends komen en gaan. De ene keer val je steil achterover van verbazing: no way dat deze uitspatting bij jou door de voordeur komt. Maar soms zit er eentje tussen waar je als een blok voor valt. De kleur teal is er zo een. Dé trendkleur van 2014 is niet alleen het kleurlievelingetje van vele architecten en ontwerpers, ook wij vielen ervoor. Hoe maak je je huis najaarsklaar met teal in de hoofdrol en een glansrijke bijrol voor geometrische vormen? Wij zochten het voor je uit.

Gepubliceerd in woonbijlage van Krant De Brug, herfst 2014
>> Bekijk het artikel Najaarsklaar met de woontrends van nu