Woonreportages


Dé kleur van 2019 – Optimisme in huis met Spiced Honey

Kleurgoeroe Flexa koos als de trendkleur van 2019 een zoet sprookje, overgoten met een laagje honing: Spiced Honey. Het is een inspirerende kleur  die aanzet tot denken, dromen, liefhebben én actie. Bepaald geen zoethoudertje dus. Benieuwd hoe deze tint je gemoedstoestand kan beïnvloeden en hoe je hem thuis het beste combineert?

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2019
Bekijk hier de woonreportage Dé kleur van 2019 – Optimisme in huis met Spiced Honey

___________________________________________________________________________________________________

Van klassiek naar modern


Puzzel: van klassiek naar modern

Suzanne en Carlo vonden in Noorderplassen West hun ideale huis: vrijstaand, lekker ruim en met een eigen slaapverdieping voor hun kinderen. Er was één schaduwkant: het klassiek interieur was overall doorgevoerd. Toch gingen ze enthousiast de uitdaging aan. Met de hulp van interieurontwerpbureau Pluck Styling creëerden de twee een kleurrijk droomhuis.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2017
Bekijk hier de woonreportage Puzzel van klassiek naar modern

___________________________________________________________________________________________________

Woonreportage villa Almere Hout


Leven als God in Frankrijk

Sluit je ogen. En nestel je in gedachten in een gerieflijke stoel op het buitenterras,
een wijntje en kaasblokjes binnen handbereik. Het voorjaarszonnetje verwarmt je gezicht. Je hoort vogels zingen, terwijl in de verte een golfer een birdie slaat. Vanuit het bos klinkt een zacht gekraak. En ineens, op nog geen vijf meter afstand, staart een hert je aan. Dat is genieten! Wil je ook leven als God in eh… Almere-Hout? Dat kan. Deze prachtige plek met dito huis staat te koop.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2015
Bekijk hier de woonreportage Leven als God in Frankrijk

___________________________________________________________________________________________________


 


Binnenkijken villa modern wit


Ibiza Chic

Wat begon als een A4’tje met woonwensen groeide uit tot een smaakvolle villa met internationale allure. Niet op Ibiza, maar gewoon in Noorderplassen-West. Voor dit veelomvattende project kozen bewoners Erwin en Debbie Stahlberg voor samenwerking met Almeerse leveranciers. Tot ieders tevredenheid.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, herfst 2014
Bekijk de woonreportage Ibiza Chic

___________________________________________________________________________________________________

 


Speelse kidsrooms


Speelse kidsrooms

Kinderkamers zijn bij uitstek geschikt om statement te maken. Uitbundige prints, speelse illustraties, een mix van materialen en (knal)kleuren. Alles kan! Het is een kwestie van lef tonen. Combineer bijvoorbeeld harde met zachte kleuren. Lieve meisjestinten als roze en mintgroen krijgen een boost door antraciet toe te voegen. Zo maak je een kamer romantisch en stoer tegelijk.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, zomer 2014
Bekijk de woonreportage Speelse kidsrooms

 


Binnenkijken rubberen huis Almere


Nieuwbouw met vintage twist

Wie door de bossen van Noorderplassen-West fietst, komt een prachtig, modern, houten huis met rubberen schil tegen. Een aangenaam nieuwbouwplaatje. Dit eigentijdse ontwerp zou echter een vintage basis gehad hebben… Het idee was om gebruik te maken van restmateriaal: overgebleven kozijnen en hergebruikt rubber, goten in een kek en duurzaam jasje. Hoe pakte dat uit? Wij mochten binnen kijken.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2014
Bekijk de woonreportage Nieuwbouw met vintage twist

 


Coccoonen is genieten binnenkijker Almere vrijstaand huis


Cocoonen is genieten

Is jouw huis winterklaar? Liggen de plaids op de bank, de blokken in de haard en staan de kaarsen op tafel? Dan ben je al een heel eind op weg! Een huis met warme kleuren, ronde vormen en aaibare materialen is een fijne tegen- hanger voor de winterse kou. Ronde vormen zorgen voor een vriendelijke, geborgen omgeving. Zachte materialen geven een prettig gevoel. Wist je dat je met warme kleuren in huis minder snel geneigd bent de kachel hoger te zetten? Dubbele winst! Naast warme kleuren als taupe en rood kun je kiezen om oudroze aan je interieur toe te voegen. Tuttig? Niet in een stoere basis van antraciet, grijs en hout! Voeg wat citroengele details toe als frisse tegenhanger en je creëert een heerlijk weldadige sfeer. Kortom, een comfortabele cocoon waarin je de buitenwereld even laat voor wat het is. Binnen is het genieten…

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, winter 2013
Bekijk de woonreportage Cocoonen is genieten

 


Tijdloos Wonen


Tijdloos wonen

Een interieur creëren waar je de komende jaren niet op uitgekeken raakt. Dat klinkt saai en lastig. Maar dat hoeft niet. Tijdloos wonen betekent niet dat je alle trends negeert. Het gaat om het creëren van een eenvoudige en neutrale basis. Dit brengt rust en zorgt voor een ontspannen woonbeleving. Kies voor een neutraal kleurenpalet, waardoor er samenhang ontstaat in de ruimte. Hierdoor komen meubelen, accessoires en kunstwerken beter uit. Kleuren en trends kun je hierin verwerken.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, herfst 2013
Bekijk de woonreportage Tijdloos Wonen

 


Lifestyle Almere zw shoot - mini


Back to basic

Deze zomer gaan we terug naar de basis van stijl, met de combinatie zwart-wit. Een kleurtrend waarmee je een chic en tijdloos interieur creëert. Door bijvoorbeeld kussens en plaids met prachtige grafische patronen toe te voegen aan je basic meubelen. Ook grote accessoires in monotoon zwart of wit doen het goed. Voor een stijlovel en warme geheel speel je met verschillende texturen. Denk aan harig, glad, ruw en zacht.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, zomer 2013
Bekijk de woonreportage Back to basic