Artikelen

Stadsleven op het platteland in slimme barns Pluck Styling Pluck Communicatie


Stadsleven op het platteland in slimme barns

Altijd al gedroomd van leven in de natuur, met alle gemakken van de stad? Nu kan het! Op Het Erf in Oosterwold worden dertig luxe barns gebouwd. Omgeven door een bosrand, een erfpoel en de grootste wilde kruidentuin van Nederland. Elke barn is zelfvoorzienend en uitgerust met de nieuwste technologieën voor toekomstbestendig wonen. Over alles is nagedacht, met slechts één doel: genieten van het goede leven!

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2017
Lees hier Stadsleven op het platteland in slimme barns

___________________________________________________________________________________________________

zo-belangrijk-is-slaap-auping-door-pluck-styling-melanie-parker-zwanziger


Zo belangrijk is slaap!

Een beker warme melk, de 4-7-8 slaaptruc, schaapjes tellen… Iedereen die weleens een nacht naar het plafond heeft liggen staren, weet hoe lastig het kan zijn om de slaap te vatten, en wil er alles aan doen om in dromenland te belanden. En terecht, want een goede nachtrust is de basis voor een energiek leven. ‘s Middags een uiltje knappen op de bank is daarvoor echt niet voldoende.  

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, herfst 2016
Lees hier Zo belangrijk is slaap!

___________________________________________________________________________________________________

 

WTC terras


Hoe gebruik jij het WTC terras?

Ik ben laat. De conducteursfluit klinkt. Met drie treden tegelijk ren ik de stationstrap op om slechts een glimp op te vangen van de vertrekkende trein. Wat een pech. Dat wordt wachten op een van de harde stationsstoeltjes. Ineens schiet mij te binnen dat ik volgende week een interview heb over het nieuwe WTC terras. Zou het terras er al staan? Ik heb geluk. Vanaf het Busplein onder Almere Centraal zie ik aan de voet van het prominente WTC gebouw het moderne terras in de stralende zon liggen.  

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, zomer 2016
Lees hier Hoe gebruik jij het WTC terras?

___________________________________________________________________________________________________

Doe Meer Zelf DoeMere


Doe Meer Zelf !

Doe-het-zelven is al geruimen tijd bezig met een  nieuwe opmars. Bouwmarkten en tuincentra in Almere haken hier succesvol op in. Ze instrueren en inspireren, met zelfbouwideeen, instructievideo’s en foto’s van sfeervolle woonkamers en tuinen. Alles voor de makers, blijkt hun credo. Mensen van zwaargewichten als GAMMA, Praxis, Heeman en Ranzijn schoven bij Lifestyle Almere aan tafel en vertelden over hun liefde voor de makers en… over hun huisdieren.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, zomer 2016
Lees hier Doe Meer Zelf! 

___________________________________________________________________________________________________

MARINA MUIDERZAND door Melanie Parker Zwanziger Pluck Styling Pluck Communicatie


Culinair genieten bij Marina Muiderzand

Marina Muiderzand staat bekend om haar jachthaven met prachtige ligplaatsen aan het IJmeer, overnachtingen in de natuur en het grootste catamaranstrand van Europa. Maar …er is ook van alles te doen op culinair gebied! Voor Lifestyle Almere maak in een rondje langs zonovergoten terrassen aan het water, barbecueën op het strand en feesten tot in de late uurtjes. Nog even genieten van een long, hot summer!

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, zomer 2016
Lees hier Culinair genieten bij Marina Muiderzand 

___________________________________________________________________________________________________

Achter de schermen bij WTC Trappenloop door Pluck Communicatie


Achter de schermen bij WTC Trappenloop

Sport creëert naast een fit lichaam, een gezonde geest, sociale contacten zelfs… tot 10% bewezen meer salaris. Dat heeft het WTC goed begrepen. Ieder jaar zet zij haar gebouw in voor de WTC Trappenloop. Ruim 400 deelnemers trotseren 600 treden naar de hoogste verdieping. Boven blijkt zowel de klim als het uitzicht adembenemend.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2016
Lees hier Achter de schermen bij WTC Trappenloop

___________________________________________________________________________________________________

Artikel DUIN voor Lifestyle Almere door Pluck Styling


Wonen met een gevoel van vakantie

Zwijmel jij weg bij de gedachte aan leven op de duinen? Lekkere genieten van het glooiende landschap met daarachter de ondergaande zon, terwijl je voeten wegzakken in het duinzand? Een gevoel van vakantie, het hele jaar rond!  Stel je eens voor, dat zoiets écht voor jou is weggelegd… We vroegen een toekomstige DUIN-bewoonster naar haar verwachtingen. En spraken de eigenaar van het Regatta Center Muiderzand over de zeilsport faciliteiten nabij Strandbad DUIN.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2016
Lees hier Wonen met een gevoel van vakantie

___________________________________________________________________________________________________

 

LA 2015 winter Pluck Styling WTC Almere


WTC verbindt Almere

Waar je ook bent in Almere, het World Trade Center (WTC) is niet te missen. Op haar plek naast station Almere Centraal torent het overal prominent bovenuit. Nog nooit binnen geweest? Gauw eens doen! Je vindt er een barista, te gekke events, kunstexposities en niet onbelangrijk: volop parkeergelegenheid. Patricia van Drongelen, manager services & community: ‘Het WTC verbindt ons allemaal: de stad, zijn inwoners én de ondernemers.’

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, winter 2015
Lees hier WTC verbindt Almere

 

Wonen op de Duinen Pluck Styling DUIN


Wonen op de duinen

Met mijn tenen draai ik cirkels in het zand. Opgeschoond zand is mij verteld. Strandbad DUIN, het noordelijke deel van het Almeerderstrand, pal naast DUIN en Jachthaven Marina Muiderzand, kreeg een flinke opknapbeurt. Hier ontmoet ik Maarten Janssen, Gebieds- en Conceptontwikkelaar bij Amvest. Hij heeft nieuws over kraakverse DUIN projecten: van zomerse duinhuizen, luxe appartementen tot bereikbare huur. Voor ieder wat wils in het Almeerse Duinlandschap!

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, herfst 2015
Lees hier Wonen op de duinen

 


Loop je neus achterna in Almere Centrum


Loop je neus achterna in Almere Centrum

Chocola, appeltaart, zoete parfum, verse koffie, wierook… Je kunt je neus én je hart ophalen in Almere Centrum! Geur is overal, en vooral ook: belangrijker dan we denken. Geur stimuleert herinneringen en beleving, maar ongemerkt ook je aankoopgedrag. Lifestyle Almere neemt de proef op de som. We volgen onze neus door het Centrum om onze smaakpapillen te plezieren. Villa Chocola en Barista Café, here we come!

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, zomer 2015
Lees hier Loop je neus achterna in Almere Centrum

 


Villa van Vijven


Villa van Vijven

Vanaf de Gooimeerdijk is Villa van Vijven nauwelijks te missen. Met zijn vlammende oranje uiterlijk is het misschien wel ‘t bekendste villacomplex van Almere. Een aangenaam nieuwbouwplaatje dat met een prestigieuze architectuurprijs-nominatie op zak met opgeheven hoofd regeert. Het is een lust om in te wonen: veel ruimte, en uitzicht over het Gooimeer. Iets voor jou? Eén van de vijf appartementen staat te koop.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2015
Lees hier Villa van Vijven – wereldberoemd in AlmereScreen Shot 2015-03-21 at 10.08.42


Je huis verkopen? Zo doe je dat!

Woonprogramma’s als TV Makelaar laten zien hoe je je huis verkoopklaar kunt maken. In Almere gebeurt dat te weinig. De presentatie is vaak rommelig, waardoor een huis langer te koop staat en voor een lagere prijs. ‘Het kan anders,’ vertelt Wendy Bolhaar van Woon Beter Makelaars en Woon Beter Vastgoedstyling. ‘Onze laatste twee woningen zijn na één bezichtiging verkocht.’ Haar succesformule? Verkoopstyling, betrokkenheid én samenwerking.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2015
Lees hier Je huis verkopen? Zo doe je dat!Wonen in Oosterwold


Landelijk wonen in Oosterwold

Buitenleven in ruimte, rust en groen. Dát is wonen in Almere Oosterwold. Maar… voor het eenmaal zover is, moet je obstakels overwinnen waar andere zelfbouwers geen weet van hebben. Je wordt echter rijkelijk beloond! Want voor een fractie van de kavelkosten die je in de rest van Almere betaalt, ben je hier eigenaar van een leuk stuk grond. Daarmee is landelijk wonen voor vrijwel iedereen bereikbaar. Mits er pioniersbloed door je aderen stroomt. Want niets gaat vanzelf. Of je moet kiezen voor Buitenplaats Oosterwold. Daar beland je namelijk wél in een gespreid bedje.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2015
Lees hier Landelijk wonen in OosterwoldStarters trekken huizenmarkt uit het slop


Starters trekken huizenmarkt uit het slop

Verkocht, net mis, te laat! Allemaal termen die iedere huiseigenaar graag op het te koop-bord in zijn voortuin plakt. Het was de laatste jaren meer uitzondering dan regel. Na het instorten van de huizenmarkt ging het bergafwaarts met de verkoop. Huizenprijzen vlogen naar beneden en banken sloten hun deuren. Hoe staat het nu met de koopwoningmarkt in Almere? We vroegen het drie grote hypotheekverstrekkers.

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, zomer 2014
Lees hier Starters trekken huizenmarkt uit het slop


De Pareltjes van Almere


De pareltjes van Almere

Architectuur en duurzaamheid gaan hand in hand in onze stad. Dat bewijst ook senior architect Bas ten Brinke van bureau 70F. Vlak voordat hij Lifestyle Almere meeneemt op een tour langs de architectonische pareltjes die Almere wereldfaam brachten, parkeert hij zijn bolide prompt tegen een paaltje. Dat wordt fietsen. En dat is maar goed ook, want zo kunnen we de hoogstandjes van Almere op de enige juiste wijze bekijken: duurzaam peddelend! 

Gepubliceerd in Lifestyle Almere, lente 2014
Lees hier De pareltjes van Almere


Vakblad Profiel juni 2013


Koppel opleidingen niet aan arbeidsperspectief

Het wijzen met het vingertje moet maar eens over zijn. Minister Bussemaker wil scholen, overheid en bedrijven beter laten samenwerken en op elkaar laten aansluiten. Een goede zaak vindt Preston Henshuijs, voorzitter van Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB). De grote vraag blijft natuurlijk: hoe ga je dat doen? Pretopleidingen sluiten, niet meer studenten toelaten dan er stageplekken beschikbaar zijn en ombuiggesprekken voeren. Heilzame plannen of is dit korte termijn visie? Henshuijs geeft zijn ongezouten mening en draagt oplossingen aan.

Gepubliceerd in vakblad Profiel, juni 2013
Lees hier Koppel opleidingen niet aan arbeidsperspectief