Duurzame en unieke meubels

Duurzame en unieke meubels

Afgelopen zomer heb ik een rondreis gemaakt langs de westkust van Amerika. Wat een avontuur! En wat een inspiratie! Ik heb prachtige huizen van binnen en buiten bekeken, de mooiste interieurmagazines gevonden en de leukste woonwinkels bezocht. De komende tijd ga ik mijn vondsten met je delen via dit blog.

Het eerste juweeltje is deze te gekke shop met duurzame meubels in een ongedwongen, stoere stijl. Ik ben er weg van! Binnenkort hoop ik een leuke bestelling naar Nederland te halen. Wat vind jij ervan?

Bank duurzaam

Wat een gafe bank met een veelzijdige, modulaire oplossing voor loungen en zitten. De rugkussens bieden comfort dat kan worden aangepast aan het moment. Ga je een gezellig avondje film kijken of voer je een gesprek? De kussens zet je in de juiste zitrichting. De dunne roestvrijstalen poten geven een elegante, frisse uitstraling. Beschikbaar in een verscheidene gerecyclede en biologisch geverfde weefsels die duurzaam zijn ontworpen en gefabriceerd.

Eettafel en relax chair duurzaam

Deze lounge stoel is ontworpen door designer Jean-Marie Massaud. Zie je jezelf al zitten in deze comfortabele fauteuil met ijzeren frame? Ik wel. Heerlijke relaxen. Het frame wordt verfraaid met gerecycled eiken.

Slaapkamer duurzaam blauw

Dit bed is de perfecte combinatie van een teruggewonnen houten frame en gerecycled tentdoek. Beide materialen geven een warm gevoel, vooral met het prachtig uitgevoerd hoofdeinde zorgt voor een klassiek touch. De basis van het bed wordt gemaakt van duurzaam eiken.

Slaapkamer duurzaam met spiegel

Het bed heeft een extra breed en laag hoofdeinde gemaakt van Peroba latten. Een serene stijl met een grootse, maar pretentieloze sfeer.

Slaapkamer duurzaam

Dit bed is een delicate maar gedurfde eyecather in een slaapkamer. Voor iedere woonstijl is er wel een stofkeuze – van linnen totgerecycled legerstof. De frames rolex datejust zijn gemaakt met SFI-gecertificeerd hout uit de Amerikaanse Pacific Northwest.


 

Binnenkort meer leuke shops en unieke meubels via mijn blog. Ben benieuwd wat je van deze meubels vindt. Let me know!

Liefs Melanie

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *