Interieuradvies


Pluck Styling adviseert je bij het inrichten en stylen van je woonomgeving. Een persoonlijke aanpak staat hierbij voorop. Ik luister aandachtig en stel gerichte vragen.

 

Ons advies is maatwerk

Het draait allemaal om jou. Het gaat erom dat jij je straks thuis voelt in je nieuwe woonomgeving. Je kunt ons advies vragen over één specifieke ruimte. Denk aan kleuradvies, maatwerk oplossingen of samen shoppen bij de groothandel voor nieuwe meubels. Wij zijn onafhankelijk en werken niet met vaste merken. Geef je liever alles uit handen. Dat kan ook bij ons. Wij richten je huis volledig in volgens het zogenaamde turnkey concept. Wat je ook kiest, jouw woonomgeving en -beleving staan centraal.

 

Team van vakmensen

Ik heb een vakkundig team van betrouwbare mensen om mij heen verzameld. Zoals meubelmakers, stukadoors, schilders en behangers. Samen zorgen wij voor een comfortabel interieur dat bij je past en waar je van geniet. Ieder dag weer. Pluck de dag!

 

Een nieuw interieur hoeft niet veel te kosten

Je kunt bijvoorbeeld kiezen om één specifieke ruimte aan te pakken en een deel van je huidige meubels in een nieuw (verf)jasje te steken. Daarnaast kunnen budgetvriendelijke items gemixt en matched worden met wat duurdere aankopen. Denk aan een goedkopere tafel met designer stoelen. Het één haalt het ander op. Waar het om gaat is het zoeken naar de juiste balans en sfeer, zonder je budget uit het oog te verliezen.

 

Klinkt interessant. Ik neem graag contact op.

Pluck_aug_2013-2095 (2)